Ota yhteyttä: 044 542 1199

Rekrytointi

Haluatko osaksi osaavaa henkilöstöämme?

Hitsaaja/asentaja!

Metallityöntekijä/hitsaaja/asentaja …Olitpa sitten kotona koneita rassaillut, alasta kiinnostunut tai kokeneempi konkari, hae meille töihin metalliteollisuuteen! Olemme ketterä, kasvava sekä hyvän tiimihengen omaava yritys. Meillä voit päästä tutustumaan erikoismetallien hitsauksiin ja mielenkiintoisin projekteihin Oulun seudulla sekä muissa kohteissa. Asiakkaitamme ovat isot lääke-, kemian ja metsäteollisuuden laitokset, joissa teemme kunnossapito- ja urakointitöitä sekä Oulun konepajalla konepajatöitä

Hakijoilta edellytämme hyvää asennetta työtä kohtaan, tiimihenkeä, täysi-ikäisyyttä ja oma-aloitteisuutta.  Olisi hyvä, että sinulla on työkokemusta jo teollisuuden kunnossapidon työtehtävistä tai metallialan konepajatöistä. Meillä on tarve tekijöille eri pituisiin projekteihin Oulun seudulla sekä reissuhommiin eri puolille Suomea. Haemme joukkoomme uusia hitsaajia/asentajia vakituiseen työsuhteeseen.

Koulutamme sinut erikoismetallityöskentelyyn.

Eduksi katsotaan:

  • aiempi työkokemus alalla
  • asennus osaamiset ja piirustuksen lukutaito
  • hitsauspätevyydet (puikko, TIG)
  • hyvä työasenne & valmius reissutyöhön
  • ajokortti
  • työturvallisuus- ja tulityökortti

Pre One Oy on uudenlainen metallialan yritys. Panostamme työn laatuun, hyvinvointiin ja pitkiin asiakassuhteisiin. Toimimme laatu- ja ympäristöstandardien mukaisesti (ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 ja ISO 3834-2:2005).

Tällä hetkellä meillä ei ole tarvetta uusille työntekijöille, mutta tilanteet voivat vaihdella nopeasti. Mikäli kiinnostuit, niin kerro alla olevalla lomakkeella hieman itsestäsi ja jätä yhteystietosi. Emme valitettavasti ehdi vastaamaan tiedusteluihin puhelimitse.

Etsimme osaavia hitsaus- ja asennusalan ammattilaisia kasvavaan joukkoomme!

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus oheisella rekrylomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen rekry(ät)preone.fi.

  • Max. tiedoston koko: 100 MB.